Tuesday, September 14, 2010

Unbelievable surprised from him…

Kita semua raya hari jumaat (10.9.2010) kan…cik ayue cuti hari khamis…so ari rabu malam khamis dh gerak balik kg…cik ayue sorang je yang cuti awal sehari..staff laen semua kene keje half day hari khamis 2..termasuk la amdanhusin…kiranye special case la kan cik ayue nie..hehehe…

Ape yang cik ayue tau, hari isnin (13.9.2010) kitorang dh masuk keje semula…cik ayue pun balik la melaka ahad malam…ngan badan yang sangat letih coz beraya sakan ngan kawan2 n relatives semua…

Adik cik ayue anta balik…lepas dia dah balik, cik ayue sepat lagi beraya umah relatives amdanhusin pulak…nk jaga hati punye pasal…ikut kan jela…mase ngan borak2 ngan SIL amdanhusin, amdanhusin pun tanye cik ayue “kite keje hari ape ek”..cik ayue jawab la..esok la,kan esok hari Isnin…pastu dengan muke poyo dia jawab, x la..kite keje hari selasa…(pastu sengih2..lari dari cik ayue..macam tau2 je tangan nie nk cubit dia..)

Sabo jela cik ayue..kalau tau Isnin cuti lagi, cik ayue dh tido kat umah, xpun layan makcik yang dtg..Isnin leh jalan raye lagi…tapi si amdanhusin nie bijak betol..dia tau kalau cik ayue tau start keje ari selasa alamatnye xdapat la dia beraya ngan cik ayue..

Hmm….xpela saying, dapat beraya sama2 sehari pun jadi la ye…cik ayue pun x terfikir dia nk beraya ngan cik ayue…terharu sungguh,…1st time beraya bersama (sebelum kawin…hehe)..

Apepun I really appreciate it…dats means dia serious dengan hubungan nie…n insyaAllah jodoh kami sampai…very3 sooonnnn….

dis is my heart..love u dear...;)

2 comments:

kema said...

hehehe~...cm tjiwang sket ble kema bace....

selamat hari raya.....n selamat berbahagia.... =)

cik ayue said...

hehe...tu la pasal..terjiwang plk ayu nie kan....;)