Tuesday, October 12, 2010

kg owh kg

My weight list

Form 5: 47kg – 48kg

Matriculation life: decrease to 44kg

UMT life: 50kg – 55kg

Now, boleh x you guys teka berapa berat badan cik ayue sejak mula jadi employee nie…mula2 cikayue just ingat berat cikayue 50 kg je n xkan boleh turun lagi…coz dah 4years my weight at the range 50kh – 55kg..now, bila dah jadi employee my weight decrease to 45kg…apekah???macam xpercaya…patut pun semua orang tegur kenapa kurus sangat, diet ke…xmakan ke…bla…bla..bla…cikayue just jawab biase jela…makan mcm biase, maybe keje kot…tension ke ape ke…terase gak badan nie turun tapi x sangka loss weight sampai 5 to 7 kg…

Badan cikayue nie mmg senang turun n naik…sebab tue sape yang jarang jumpe cikayue pelik..kejap kurus kejap berisi..nie kurus pun bukan sebab ape tekanan kerja maybe, sibuk la katekan…or maybe mr fiancé cikayue pun kecik, so cikayue kenela selaraskan agar orang x tengok pelik kan…hahahha..gediks je…;p apepun, xkisah la kurus ke berisi ke asalkan sihat…boleh buat kerja dengan sempurna…betul x..

Cik kema: memang andaian ko berat aku dah 40++ tu betol…ngehehee…terkezuttttt…

2 comments:

kema said...

hihi~ i've told u...kih3...
tgk bdn keding ko pon dh tau...sb tyme kt u paha ko tuh berisi...skg dh skeping...boleh agak la..

emmm kema pon kena kurus cm ko la...

... said...

haha..bijok r kema leh teka dgn tepat...
tapi nape aku rase bese jek...xkering pn...