Friday, October 29, 2010

LARIAN 4km SEMPENA MELAKA MAJU 2010

entry neh agak dh season tapi cikayue still nak wat gak...season pun bukan sebab ape...sebabnye lappy cikayue wat hal n xleh detect memory card...so, xleh masukkan pic dlm PC...nak pinjam Card Reader si prema(work-mate) asyik xjumpe je card reader dia tuh...biase la...brg neh bila xguna ade je depan mata...tapi bila nak guna mmg xkan munculkan diri...so SABAR jela kan Prema kan...



entry kali nie cikayue nak Story pasal larian sejauh 4 km lebih kurang 2 weeks ago...nak g berlari neh pun atas pElawaan incik tunang saya, dia ajak...so, cikayue pun on jela...poyo tau coz dah lame xberlari n dis is the longest journey untuk berlari...2.4km pun xlarat nie nak lari 4km...POORAH!!!


okay now;
t-shirt (dapat free..colour hijau lagi, siap belang2 mcm harimau lagi...terasa mcm atlet kejap!)
track-suit (pakai tracksuit biase tapi, pagi 2 incik tunang suruh tukar guna track-suit Sukma..sedondon gitu...hihihi)
kasut sukan(disebabkan kasut sukan ade kat kg, so cikayue rembat kasut incik tunang jela..nasib baik kaki cikayue panjang, so muat jela ngan kasut incik tunang..juz rase mcm besar sket je..but still ok..)
apepun xlengkap kalau xbergambar kan...hehe
SEBELUM BERJUANG


sape la yang candid gambo neh...xperasan..
but i like!!!
tengok3 kalau incik tunang pakai tudung mesti lagi matching kan...hihihi
pstt...cikayue terpaksa sorokkan tangan coz hand-sock xdop...n guna jela t-shirt tanpa hand cover...tsk3...


si puteh, si kelabu asap, si gelap...
lalalala...

ha..ni relative incik tunang...sume sporting2 belaka...
cikayue je malu2..walawey!
masa nak start lari tu kakak yang paling kanan tu pegang je tangan cikayue takut hilang...hehe...tiba2 trasa disayangi ka.! DUSH poyo la ko nie cikayue oi....tapi cikayue xslesa sambil lari sambil pegang tangan..nanti lagi letih...so,cik ayue dengan "sopan santunnye" melepaskan pegangan tangan akak tue...LOVE u la kak...then, cikayue pun berjuang menghabiskan 4km larian...tapi rasenye baru lari 2km dh semput...telinga berdengung n rase nak muntah...so, cikayue pun jalan je la lagi 2km tuh...incik tunang dah enjoy bergambar ngan kwn2 nya...yela orang stamina tinggi...i nie apela...dh bertahun xlari..semput jela...hik3...
SELEPAS BERJUANG
agak kebudak-budakan di sini ye...

incik tunang dah x sabar nak dapat anak...anak orang pun jadi nak bergambar..
sapela punye anak nie...TOMEYYY...
habislah aku!!!

3 comments:

NARDtheNERD said...

waaawiii.
marathon tuu.
:))

εїз Cik Fasya εїз said...

fewit..gmbr last tuh,tahun depan satu lg bole la amik gmbr gituh..riba anakkk..

... said...

haha..
nad: marathon apenye...jalan laju kot...;p

fasya: tahun depan cepat sgt lor..mane sempat...2, 3 tahun lagi sempat la kot...lalala