Monday, January 24, 2011

ape nak buat bila dah bosan

salam

kalau korang bosan ape korang nak buat ek...
aku dah bosan tahap dewa dah nie..
datang keje, bos xde
mula2 mmg best kan bila bos xde..kita pun leh rileks je sambil on9 sesuka hati..
makan pun sesuka hati..
balik tyme lunch pun sesuka hati...
nak balik umah habis keja pun sesuka hati...
senang cite sumanye buat sesuka hati lah..

tapi..

bila dah bosan+penat
online sesuka hati
makan sesuka hati
lunch sesuka hati
balik sesuka hati
tiba-tiba nak suruh bos yang tengah bercuti kat umah tue datang ofis cepat2 sebab kami-kami yang kat ofis nie dah kebosanan xbuat keja dari pagi..

=.=~

6 comments:

Novelgurl said...

Assalamualaikum

oUoou kalau bos tak ada memang tak ada kerja eh ? akak kerja apa?

adnil linda said...

ak hanya akn bosan kalo xd customer...lg2 ari isnin...aiyooo...monday is boring

kema said...

hehe tau xpe...ble hari2 xde keje..mati kutu gak.....hurm tpt kema leh on9 gak..cume xleh bukak fb lah...sob3 kne block sudaaa....

ayuebasri said...

novel gurl: kadang2 je ade keje..kalau xde keje on9 jela kejenye..hihi..

akk baru je habis study, so keje sementara je as clerk kat lawyer firm.....

ayuebasri said...

linda: pengalaman lame aku gak tue..hehe..dulu kan ayu pernah keje as promoter kasut kat mid...ececeh...;)

ayuebasri said...

kema: xleh on9, tapi still leh BW kan...hehe..