Thursday, January 27, 2011

I am better now..

salam

semalam xtau kenapa asyik nak marah je
tapi i dont think dats my fault sebabnye cemburu salah astu sifat wanita..
so, lelaki yang dah nak kawin tu kenalah jaga hati bakal isteri dia kan..
jangan lah buat dia terginggung / terluka/ tergeram dan segala macam ter lagi..

dan

bila dah geram nie la jadinye...

TQ..kak sarah untuk nasihat2 tue....
tapi still nak ngajuk lagi ngan AH..
tamau cakap ngan dia!

si adham tue memang suka menyibuk..
bukan nak bg nasihat tapi bikin wa lagi panassss!!!
AH pun same!!!
dah xtau nak pujuk jangan lah bagi orang marah, kecik ati,
BENCI!!!

xsalah bergurau ngan cousin..ai pun ade cousin gak, tapi jangan lah melampaui batas..
tapi the problem is..saya nie pernah terima luahan perasaan dari cousin lelaki gak!
so, no wonder itu akan berlaku..
dats why la ai jeles!
tu pun xfaham2 lagi ke???
kan dah stori mori dulu ngan dia!!!
geng bas UMT pun tau pasal nie..tapi xtau mereka ingat ke x...

SEE
sajer je kan nak sakitkan hati aku..
dah la hati kaca, asyik nak nangis je!
dua2 bengong

nie pulak..
ai saje je post mcm nie kat wall FB..
tak sangka lak lain jadiknye..
sampai parents ai pun terlibat....
eeee...

t a s u k e !

t a s u k e !

t a s u k e !

kalian..kalian semua...
sebenarnye ai saje je nak gaduh2 ngan AH coz,
ai kan manje..
dah ngajuk mestilah nak kena pujuk!
tapi cara dia pujuk mcm tu la..
wat lawak stupid dia tu...
time nie tergelak gak la baca komen dia...
so, i feel better la mase nak balik keje semalam..
and dapat la cubitttt AH kuat2! *padan muka*

tapi xsangka ngan parents2 ai pulak komen..
aiyaakkkk!!!
mane ade ayu nak malukan mak ayah...
ayu tau ape yang ayu buat lah...
jangan salahkan ayu ok..
g panggil bakal menantu mak ayah and ceramah kat dia ape yang patut..
jangan suka suki je nak kecikkan ati ayu..

sekian untuk penjelasan ape yang berlaku semalam...

arinie nak balik kampung
nak beli langsir
nak cat umah
nak amek kad kawin
nak buat goody-bag
nak tempah khemah kawin

sempat ke x buat jelah...sape suruh posponed jek..
padan muka dua2!

bai..

5 comments:

Hanis MY said...

huhu syiannyaa biasalah tu gelora perasaan sebelum kahwin...takmo sedey2 ye...semoga semua berjalan lancar nk sgt attend wedding awak nanti...

ayuebasri said...

pn hanis: huhu...sedih, geram, sume ade...pn hanis balik mesia ke bulan 3 nie..leh attend my wedding hehe

kema said...

yeah..balik lah pn hanis..kami windu kat pn hanis neh....

ayu,jgn lupa anto kad kawen ek..ngeee~xsabar dh neh

adnil linda said...

emmm...nanti i bg almat kt cnie ye...

ayuebasri said...

ORAIT...;))