Wednesday, January 19, 2011

Kurus Sangat ke Saya Nie....

salam

tadi kan ade sorang pakcik nie masuk ofis, tapi cik ayue x perasan pilak bila dia masuk..maybe time tuh cik ayue pergi hantar draft cause paper kat Mdm Leela (Lawyer)..then, mase cik ayue leka menaip cause paper yang lain, uncle nie nak keluar (balik ke hape ke xtau la sayer kan) tapi sebelum dia keluar tiba2 dia berhenti kat meja cik ayue
lantas berkata (pergh skema giler ayat!)

uncle(india): adikkkk, kenapa kurus sangatttt.... x makann keee....
cik ayue: gulp! kurus sangat ke uncle???
uncle : ye laaa...mau kasi makan banyak sikittt..tamau kurus2 sangat mcm nie...

aiyooo...uncle...
saya xtau la nak kate macam mane, act makan tuh dah mmg banyakkk...
breakfast 2kali
lunch sekali
balik ofis beli lagi lunch kali ke-2
petang makan lagi
malam makan lagi
pastu g keda makan lagi...

7 kali sehari saya makan uncle...
tapi tatau la sejak lepas study neh badan makin susut...
nak kate keje berat xdela...
tapi nak wat mcm mane lagiii....

aduhai..
dulu gemok nak kurus
dah kurus, kurus sangat la pulak sampai kena tegur....

dulu makan sikit je badan dah naik...
sekarang melantak banyak-banyak pu xnak pulak badan ni naik
adehhh...
poning kepalo den..
nasib la labuuu oiii....

ok
meh review pic cik ayue sket

nie pic mase Program Silat Cekak..
Tahun lepas, mase study dulu...
tengok2 kan berisi kan...tembam..montel..kuat makan...
berat pun ~50kg

tapi sekarang..

dah macam CF..
keding sangat ke..
T_T

berat pun dah cecah 45 ~ 46!

AH dah tentu kecik..
tapi cik ayue lagi kecikkk...
dalam gambar je kottt..
T_T

5 comments:

εїз Cik Fasya εїз said...

hai geng kurus!

kema said...

keding giler....sah geng CF..huhuhu~
kema geng ngn linda lah....

adnil linda said...

owh...nk la geng ngan kema...ad aset...hahhaha

ayu...sile gemuk sket tok kawen...

ayuebasri said...

T___T
ayu dah makan banyakkkkk dah...
tapi mcm ni gak...tapi kalau berisi balik takut baju nikah xmuat pulak....hurm..

Novelgurl said...

Assalamualaikum

ha;ah lah ! muka bulat tapi bdn kecik..hee~ jangan maraa .. :P
oky dh tu;