Wednesday, February 23, 2011

1 week-to-go

salam

korang perasan x daisypath kat sidebar tuh
1 week until our BIG day
perasan x???
pesaran x???

kalo x perasan meh sinie nak printscreen [dan2 jek cari alasan..dush!]

SEE
siap pakej skali nak bagi korang tengok..
hihihi..

time printscreen : 2.50 pm (baru balik lunch)
We have been together for 11 months, 4 weeks & 2 days
nak masuk setahun gak la lepas break-up ngan yang dolu-dolu
*dah2! tamau ingat kisah lame!*

then, next week the DAY...
i'll becoming mrs amdanhusin

feeling :
happy
afraid
unexpected..
;p


4 comments:

Hanis MY said...

wahhhh dh nk jd milik org... huhu sorry sgt takleh g... add umah awak ada kan? kat jemputan yg tag kat fb tu... nanti update gambar kat fb n story mory kat blog ok!

kema said...

wah bdebar lak rasa nye...huhu~

adnil linda said...

eish...kema plak yg lebey2...kah3x...

kema said...

haha~linda neh..
ayu..jom join contest...hehehe~