Monday, June 9, 2014

Bantal budak & set tilam bayi

Assalamualaikum

Fuhhh baru dapat nak update belog buruk ni..Dari haritu nak update asyik x dapat Je..tenet bingung ke ape ke xtau la..

Alhamdulillah Ade jugak yang suka bantal Dan set tilam bayi yang Ayu buat..tapi corak pinky bunga2 memang dah xde stock..puas dah Ayu cari tapi xjumpe..so harap maaf ye..

Apapun ni latest delivery Dari Ayu

Bantal budak 
Bantal 100% kekabu

Actually ade 4 bantal tapi yg 2 lagi terlupa nak nak snap pic 

Set tilam bayi Kekabu

Tempahan dari kawan kema..

Thanks atas dorongan semua..walaupun just buat suka-suka tapi ayu puas hati dapat menghasilkan produk dari titik peluh sendiri..

***rupanye menjahit pun kena ade seni..kalau xde seni kelaut la kan..hehe..

Jika berminat untuk tempahan handmade ayuebasri
Whatsapp - 0176411539
Emel - nsmazayu@gmail.com

Selamat mencuci mata ^_^




2 comments:

Agatha Salmon said...

nice pillows .very cute designs love it. If you are planing to get tours in malaysia visit www.gotourister.com

Jay Chen said...

Jom blogwalking.im selling shaklee supplement

http://suppl3m3nt4u.wix.com/suppl3m3nt4u