Monday, August 23, 2010

Klinik Merawat Kanser???


just now cik ayue check emel n got an email from my sis EZZA KIRANA told me that ade sebuah klinik untuk merawat kanser di Kajang..so cik ayue take this alternative untuk membantu sesiapa yang memerlukan...mari baca petikan email dibawah...

to:.............(cik ayue xmau tulis)...................
cc:..............(cik ayue xmau tulis jugak)..............
subject: Klinik Merawat Kanser


Pass around pd yg memerlukan. Tq


Salam semua
Email ini dihantar oleh seorang rakan saya. Disini saya ingin berkongsi
maklumat ini dengan tuan/puan semua. Tak tahulah akan kebenarannya tapi
tak salah kalau kita mencuba.
InsyAllah dengan izinNya mungkin penyakit kanser yang dihidapi boleh
sembuh.
Tiada penyakit yang tiada ubat, kecuali mati... Pesan pesan yang ada
saudara yang ada sakit ni.TAK PAYAH BUANG DAH.
Simpan keratan ini, berguna untuk membantu kawan2 yg sakit, saya dah
call Dr Aziz ni untuk pastikan no hp tu betul, memang dia yg answer call
sendiri.
Panjangkan pd kawan2 yg lain.

Klinik di Kepong, alamatnya:
NO. 782
JALAN E5/5
TAMAN EHSAN
KEPONG.

Kontek : Dr. Aziz
0124182536
0124752636

p/s dari cik ayue: cubalah mane tau emel nie betul.....n semoga berjaya..




2 comments:

kema said...

bantu mbantu amalan mulia...chewahh

ayue mazayu said...

mcm xsgka ade gak klinik nie kn...
skadar mmberi bantuan sket je kema...
berbanding org yg mengalaminye...