Tuesday, October 5, 2010

The Day Just Around The Corner

The DAY just around the corner...dah besar rupanye sayer...macam x pcy kan...

pejam celik..

pejam celik...

kejap je dah 20++ years cikayue hidup kat atas muka bumi Allah nie... ALHAMDULILLAH... panjang umur cikayue... mudah-mudahan dipanjangkan lagi usia cikayue coz amalan untuk ke "sana" belum cukup lagi...tsk..tsk...tsk...T_T

dari baby
tomeinye baby nie...nnti nak dapat baby mcm nie la mata besar, pipi gebu, eee....geram sayer..;)

then skolah tabika..
cikayue tabika kemas okay...!;D

after that primary school
dulu berangan nak skolah kat oversea..tapi xdapat...so tepek gambar pn jadi la kan..;p

secondary school
smk sultan alauddin, masjid tanah, melaka...really misz all the moment there...

matriculation college
life sciences, H1K1

uni life
geng bas umt...
chacha, linlin,yuyu, keke
;)

SAULT & Co.,
employee of an employer

then....this is the time...no..no..2 more days...really nervous...hope everything berjalan lancar...doakan kami ye...

haha..mesti korang pelik kan tgk gambar yang pelik2 kat entry nie...act cikayue tension xdpt cari card reader untuk upload gmbar yang dh bertimbun dlm HP nad Camera my lover...so, as the solution untul me"release"kan tension, cikayue menggunakan khidmat incik Google...

so i love u more la incik Google...



MUAHHH!!!!

2 comments:

kema said...

haha tuh bukan pejam celik jer tp pejam celik jelir lidah..huhu~
tunggu kedatangan kema yer cik ayue

... said...

hehe..tu namenye pejam celik gatai....
ayue mmg tggu kdatangan kema nie....cepat2 dtg ye...;p