Thursday, November 25, 2010

S.A.Y.A.N.G

salam sume
pagi tadi tolong AH update blog dia..
ceh orang ade blog, dia pun nak ade blog gak...
bagi COOLBLOG baru tau...
hahaha..


blog pasal Silat ler ape lagi si AH tuh!
alang-alang minat kami sama just perguruan je berlainan tapi boleh juga bantu sikit-sikit
kalau bukan cikayue yang tolong AH sape lagi nak tolong btol x...


actually nak bgtau, cikayue geram sangat ngan 2 orang neh..
sorang perempuan, sorang lelaki..
kalau jumpe rase nak peluk-peluk, cium-cium, gigit-gigit diorang neh..
x boleh tengok cikayue langsung
manje + nakal + gediks + macam2 keletah lah...
apepun cikayue SAYANGGGG sangat-sangat kat mereka nie..


tadi godek-godek HP si AH, jumpe pulak gambar budak 2 orang neh
mereka lah pengarang buah hati beta..
CEWAHHH



buah hati pengarang jantung pertama
hai semua...
nama saya Nurul Anisah Binti Adnan
panggil saya Nisa okay!



saya mau jalan-jalan,
so kene pakai selipar dulu...
kalau x kene babab!
C.A.K.I.T



pandai kan saya pakai selipar



SEE
jom jalan-jalan




alamak aiii...
GERAM BETOL ngan budak kecik nie...
kalau orang cakap ke, buat gaya ape je sume dia ikut...




bahagia melihat keletahnya...




buah hati pengarang jantung kedua
hai kawan-kawan
nama saya Mohd Anis Safwan Bin Adnan
nama manje and gedik-gediks anis / safwan
tomei x saye....
mestilah tomei kalau x, xkan la uncle & aunty sayang saya...
kan..kan..kan...
;)



AH pun sehati sejiwa dengan cikayue...
umpama anak sendiri tau!


kalau xjumpe 1 hari mau demam dibuatnye
huhu...ni baru anak orang
kalau dah ada anak sendiri xtau la macam mane kan..
haruskah kasih-sayang berkurang untuk AH ek..
hihi..
mestilah tidakk...
kan sayang kan...








6 comments:

NARDtheNERD said...

baby tu comell...
:P

... said...

haha..tau xpe...
tu yang gerammm tu...

kema said...

haha mmg comel..ada gaya jd mak ayh budak dah korang neh...kui3

eh eh AH ade jugak blog yer....

εїз Cik Fasya εїз said...

haha..aku br faham AH tu ape..hehe

adnil linda said...

pacha...nape lmbt sgt...hehehhee....

... said...

kema: blog silat lor..aku tlg wat..dia arah je...sengal x..hehe
pascha: haha..jimat tnaga nak taip name panjang2....;p
linda: antenna fasya dh pendek mcm aku kottt....org bz kan..haha