Tuesday, December 14, 2010

.: GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh :.

Assalamualaikum..

dah berape hari x update blog neh..
rindu pulak rasenye..lately nie cikayue busy sangat coz firm ade banyak kes..
divorce la, summons la..macam2 la..

arinie insyaAllah free "sikit" coz boss x masuk lagi..
sempat la nak update mane yang sempat
mula2 nak settelkan entry GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

Actually, Cikayue x pernah pun tau pasal Blogger nie..baru je tau pasal beliau..
beliau seorang blogger yang sangat pemurah and suka bagi present kat orang lain
sangat baik kan..
bukan senang tau nak jumpe insan sebaik nie,...ngehehe~

apepun tq to CF coz tag cikayue untuk join contest nie
xsusah pun nak join nye...
.
.
.


Kita just kena :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
>>> done<<<

2. Jadi follower blog ini...
>>> done<<<

3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
nak tag sape ea..
n bloggers yang rase diri mereka belum di tag & mau giveaway nie...
>>> done <<<

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
>>> done<<<

mudah kan

Hadiah pulak macam-macam ade..
tomei-tomei lagi...antaranya fridge magnet, beg sulam & keychain
cikayue tesangat la suka kumpul keychain coz tomei..
fridge magnet & beg sulam pun same..
kalau dapat boleh tambah-tambah koleksi yang cikayue ada..;)



Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010
JOIN CEPAT!!!

5 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

intanurulfateha said...

alaa sis x rjin join contest T__T

... said...

E.D.Y : welcome.. ;)

... said...

sis intan: kalau malas xleh watpe la sis..ngehehe~

butterflyana said...

Good Luck! ;)