Wednesday, December 8, 2010

Kenapa Lah Coffee Shop Neh Tutup Hari Khamis!

Salam Semua

hari nie bangun pagi jek dah pukul 7.45pagi
terkejut beruk i tau tak!
dengar pulak kat luar macam hujan..
intai-intai kat tingkap
confirm


memang ujan..

fuhhh nasib baik ujan
leh masuk ofis lambat...ngehehehe~
xsnonoh kan perangai
then, as usual mau kejutkan amdanhusin
selalu call sekali jek dah bangun, pagi nie tak..
call ntah brape kali pun dia x bangun-bangun
last-last dia pulak yang call i tanye dah bangun ke belum
cehhh
sabau jela kan



i memang jenis x suka menunggu, so selagi x yakin yang dia dah bangun selagi tu la i x mandi..hahaha...you know what, sebab i nie siap xde la lambat sangat just kadang-kadang tu suka berangan depan cermin..berangan memikirkan business yang bakal i nak run nanti..sebab tu la lambat..so, bila amdanhusin dah datang umah nak jemput i pun i terhegeh-hegeh lagi nak siap..sajer je nak bagi dia tunggu..kalau i dah siap tapi kene tunggu dia pun, nanti dia dah sampai i saje-saje je keluar rumah lambat-lambat...bukan ape..saje je nak bagi dia rase menunggu orang pulak..ok la kan nanti dia x wat lagi.hehe..bukan jahat tau i nie..nakal jek..

ok stop merepek meraban
sebenarnye nak story
tadi kan hujan, so xdapat la nak beli sarapan..selalu makan nasi lemak..sedappp sangat
tapi disebabkan hujan, xdapat la nak beli nasi lemak yang sedapp tuh
terus je datang ofis


dah datang ofis, coffe shop depan nie x buka pulak
memang every thursday tutup pun, tapi yang peliknye nape x tutup hari sabtu ke ahad ke
ntah ape-ape la owner kedai neh
hurmmmm
kalau x leh breakfast milo + roti bakar..
yummy
sedappp



so, alamatnye hari nie kena puasa breakfast la kan
hari-hari breakfast 2 kali, hari nie x breakfast pun..
huhu..sabar ye peruttt



4 comments:

adnil linda said...

eish2....ayu mkn byk...da 2 dok opis je goyk kaki...nape brat dia mken trun...????cikLinda conpius...(padahal jeles sebenrnye)....

... said...

haha...ye tak ye kan ciklinda...cikayue pun konpius...*fening suda*

kema said...

ak lg konpius....haih...
eh eh ak pnye brt awat xberubah ek..duk 52kg jer...tp wse mcm makin gomok je neh

... said...

aish...sabar..sabar..
kema: perasaan je kot...kalau boleh lagi pakai seluar and boleh zip, xgemok lagi tuh...jangan jadi mcm mane LI dulu..sampai seluar pun kite xleh pakai...terpaksa pakai treksut jek..pergh memang gemok btol kite tyme tuh..hahahaha,...lawak seh!