Wednesday, March 16, 2011

Another Entry About Me From Geng Bas Umt

salam

dah 2 hari story mori *stori mori ke???* pasal our BIG DAY


tapi still rase x complete ape yang dah di stori mori kan tuh
sebabnye Geng-geng bas UMT juga ada wat entry about my wedding
so kalau rase xpuas nak baca (cehhh bajet artis la pulak!!!)
g lah baca kat blog2 yang gojes nie okay
;)

eh, mane gambar ayue n cik fasya???
lorrr CF xdapat datang on that day lah
al-maklumlah bakal pendidik negara mestilah sedia bekorban apa saja =))
so tepek lah gambar CF n her fiance jerrr...
kira fair lah kan gambar berdua gak..ngeheheheeee...

lastly,
thanks guys
you all the best friends in the world
love & BIG hug..
muahhh!!!
;)

6 comments:

adnil linda said...

yeay...terharu...hehehhe

ayuebasri said...

hehehe... :)

εїз Cik Fasya εїз said...

yeay..even aku x pi.gmbr aku tetap ade dlm entry neh..hehe

aku pn tgh kalut dk prepare ape yg patut..aih..tulun2 aku wahai Puan..~

kema said...

hehe~ gmbo gedik kema piok ayu ketat2 tuh..hahaha~...xcited terlebih kema neh

fasya: whoaa dh start prepare ek..setahun lg kan...huhu~

ayuebasri said...

fasya: awalnye prepare...aku prepare pun sebulan sebelum je..ghehheheeee...ape yg penting bila nak beli something list-down dulu..xdela lari bajet...

ayuebasri said...

kema: dah lame xpeluk tue yang nak peluk tue..hihihi