Thursday, May 19, 2011

Banyak Benda Nak Stori so Tamau Letak Tajuk Aci Tak???

salam



haha, title xleh blah...suka-suki je letak title cmtu kan..tapi mmg betul pun ayue xtau nak letak tajuk ape coz banyak benda nak stori mori ngan kamu2 sume...cewahh..sape lah kamu2 yg sudi nak baca belog yg x femes nie kan..sob..sob..sob.. :'(



xpelah, xnak baca sudah..sape yg nak baca, sila lah baca..kui3 :-p



ok, mari mulakan stori-mori kita
mula2 nak stori pasal Parcel dari Cik Kema yang baik hati
last week (pergh cita last week punya pun bawak sampai hari nie..xsenonoh betul mama ayue nie kan.. :p) hari Rabu kalau x silap Cik Kema mintak my office address, ok lah ayue bagi je coz i'm thinking that she want to post the invitation card for her sis wedding on this coming Jun. then, she said I'll get a parcel. mestilah pelik kan, xde angin xde ribut tiba2 nak anta parcel...nak kate hadiah kawen dah banyak dapat dari dia dah..ngan mak abah bagi hadiah lain, kema bagi hadiah lain, ehem2 dia bagi hadiah lain..parcel ape ek...ish kema nie suka je nak wat suprise-suprise nie... (dalam ati cakap:"xpe-xpe ade ubi ada batas, ada hari boleh balas..hik3") so, ayue pun tunggulah dengan sabarnya...Parcel yg kema anta tue dah sampai ofis hari Khamis tapi ayue xdapat buka lagi coz x g keje pun on that day, al-maklumlah sickness n segala bagai...so, esoknya baru dapat buka parcel tue..



tau x ape yang ayue dapat...



jeng..



jengg..



jengggg...



city-link express




Invitation Card (memang dah agak dapat kad jemputan pun)



yang suprise nyer adalah
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Diari Hamil :D
sangat informative
sangat berguna
sangat sukerrr dapat buku nie :)



thanks kema for the parcel
linda & fasya xleh dapat lagi coz belum sampai masa lagi nak bagi.. :p




Nanti nak stori pasal Suprise lagi boleh x aunty kema?
:D



ok now !



nape lah lambat sangat nak update belog nie kan
mesti Kema marah lambat update, hik3
actually mmg nak update mase dapat parcel tue.
tapi tau-taulah ayue nie kan banyak sangat prob. prob sana, prob sini



Pic dah snap dengan ihsan Handset en. suami, nak transfer pulak kabel xde..
ofismate dah bawak balik...so, terpaksalah tunggu hari Isnin...



tunggu punya tunggu hari Ahad dapat info ayue kena g dengar ceramah 5 jam untuk amek lesen kereta..so, terpaksalah tunda lagi hasrat nak update belog..



hari selasa of coz lah xleh update coz Wesak Day...cutiiii



hari Rabu ofismate pulak MC coz backpain lah ape lah =.='



then semalam baru dapat transfer pic masuk PC
tapi xsempat gak nak update coz lots of work to do!



pagi nie baru dapat nak update
(pun nasib baik coz bos x masuk lagi or outstation..hehehe)



perghhh sibuk betul kan ayue nie tapi gaji x naik-naik jugak! =.='
sabar jela T_T



sibuk sampai ade orang tacing-tacing
cian dia..hehe
tunggu lah kat ofis tue sampai ade orang datang kidnap.. :P


5 comments:

Hanis MY said...

tahniah tuk kema...dan awak lak have a wonderful motherhood journey...

ayuebasri said...

hehe...pn hanis bila lagi~ :)

adnil linda said...

Ayue - diari ibu hamil...hehhe..bile peyut ayue nk besar..

ayuebasri said...

hehehe~
tatau ler...belum besar lagi ler...baru 2months++..tggu lah tyme linda kawen nnti konfom dah besar kan.. :)

kema said...

pn hanis: tenkiu,tp bukan kema yg kawen tau..akak kema yg kawen..

ayu:ok fine, ai dh tau sape yg kidnap ai...kui3..kidnap lah sgt..

btw ayu,aku dh lama gila xupdate..no time meh..plus abby asik xconquer tenet