Sunday, May 22, 2011

Rasa Kesian Nak Tinggalkan En. Suami Kat Rumah :'(

salam


masuk arinie dah 5hari en. suami demam
tapi last week demam demam pun datang keje coz larat lagi
tapi arinie xlarat sangat nampaknye nak bangun pun xlarat
time tidur pun kena urutkan belakang dia..sakit-sakit...
nak bawak g klinik of coz lah dia xnak
selagi boleh tahan dia nak tahan



T__T



tidur pun pakai seluar tebal, baju tebal nak bagi hilang sejuk tapi stillllll menggigil jugak
tadi nak g keje



"abg nak g keje x?"
"tengoklah kalau larat"
"habis ayue xpayah keje ke"
"ayu suruh lah prema(ofismate) jemput"
"ok"



T____T



selalu kalau ayue tumpang prema coz en suami demam /x sihat, prema slalu jemput kat bus stop dekat ngan umah & en suami yg hantar kat bus stop tue... tapi tadi



"abg, prema jemput kat bus stop...sape nak hantar ayue"
"mintak tolong abah hantar..."
"yela, ayue g dulu..abang jangan lupe makan ubat"
"ye"



T________T



salam-salam, amek berkat...suara menggigil, badan panas + sakit-sakit..
rase nak nangis je mase salam en suami..
rase xnak keje, nak jaga dia sendiri baru puas hati
tapi xboleh...ayue kene gak keje :'(



T_____________T



ayue doakan abang cepat sembuh tau!
boleh gurau-gurau macam selalu
boleh g keje sama-sama
boleh makan sama-sama
boleh jalan-jalan sama-sama



T_____________________T

2 comments:

adnil linda said...

Smoga cepat sembuh...ayue,jgn nanges depan hubby erk..hehehe

ayuebasri said...

xnangis...sebak je.. :'(